Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Busstider og bussruter for for Fredrikstad.

busstid.no
buss kristiansand oslo          busstider asker          drammen - kristiansand          fredrikstad                   busstider østfold          innlandet                   moss          nettbuss
.
Østfold kollektivtrafikk driver busser i Fredrikstad. Følgende er å lese om Østfold kollektivtrafikk:

Vi planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Østfold. Vi eier ingen busser selv. All transport utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Østfold kollektivtrafikk.

Her finner du bussruter for Fredrikstad. I Fredrikstad finner du både hovedbusslinjer, lokalbusslinjer og rushtidslinjer. I tillegg kan du finne et linjekart for Nedre Glomma på samme side.

Når det gjelder buss strekningen Fredrikstad - Oslo anbefales webstedet eOslo.net. Her finner du lenker til busstider for Fredrikstad fra mulige forskjellige busselskap som kjører mellom byene.

Lenger ned på siden finner du busstider for Østfold, og turistinfo for Østfold. Fredrikstad ligger i Østfold.o

Busstider for Østfold

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Østfold.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder for Østfold. Noen har du allerede sett lenger opp på siden, andre bussruter for Østfold finner du et par avsnitt lenger ned.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Østfold:

o

Turistinformasjon Østfold

Uansett hva målet med en reise til Østfold er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle opplevelser du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Østfold nå og hvordan er været i Østfold nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du er turist i Østfold:

- Turist i Sarpsborg
Sarpsborg har flere severdigheter, attraksjoner og opplevelser en kanskje ikke bør gå glipp av dersom en skal være turist i byen én dag eller ti.

- Turistinfo Halden
Halden byr på en del ting det kan være greit å vite om når en skal være turist der. iHalden presenterer.

- Turistinformasjon for Fredrikstad
Skal du reise til Fredrikstad som turist anbefales nettstedet iFredrikstad.com.

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023