Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Trondheim
busstid.no

Bussruter og busstider Trondheim

Her finner du bussruter for Trondheim.

.
Trondheim
Trøndelag
.

Buss Ålesund - Trondheim (Mørelinjen)

Mørelinjen kjører strekningen Ålesund – Molde – Kristiansund – Trondheim. Her finner du bussruter. Stekningen trafikkeres av FRAM Ekspress. Se oppføringer for rute 905.

Buss Nord-Trøndelag

Bussruter for Nord-Trøndelag finner du hos AtB. Klikk på sonen i kartet, eller velg å benytte reiseplanleggeren, som det lenkes til under Finn rutetider. Ruter gjelder for busser som trafikkerer på bl.a. Trondheim, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer, L

Buss Trøndelag

Her kan du laste ned rutetabeller for buss, trikk, båt og tog. Les også om bestillingstransport. Klikk deg inn på riktig område i Trøndelag eller bruk reiseplanleggeren. Levert av AtB.no
.
.

Bussruter i Trondheim - Trondheimsområdet

AtB melder: "Rutetabeller for bylinjer, regionlinjer, lokal- og skolelinjer, fleksibel transport, båt og tog i Trondheim, Melhus og Malvik."

Busstider i Trøndelag

"Her kan du se og laste ned rutetabeller for buss, trikk, fleksibel transport, båt og tog i Trøndelag." Flere av disse går til og fra Trondheim. Av atb.no.

BussTUC

"BussTUC er en naturlig-språk problemløser med evne til å besvare spørsmål om bussavganger i Trondheim stilt på vanlig norsk." - Her kan du stille ditt spørsmål om bussrutene i Trondheim.

Ekspressbussen Bergen-Trondheim

pic
Nor-Way Bussekspress kjører strekningen Bergen - Førde - Stryn - Otta - Trondheim. Ruta går under navnet Fjordekspressen og har rute nr. 431.

Flybussen Trondheim

Flybuss i Trondheim som bærer navnet Værnesekspressen. Fra denne siden kan du søke etter avganger både til og fra flyplassen på Værnes.

Namsos - Trondheim

Bussruter for ekspressbussen Namsos - Trondheim. Kjøres av NOR-WAY Bussekspress. Ruta er også kalt Trønderekspressen og finnes sist i lista (rute 670).

NOR-WAY Bussekspress

pic
Nor-Way Bussekspress kjører en rekke strekninger i Sør-Norge. Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim er noen av byene selskapet kjører mellom.

Regionale ruter Trondheim

Regionale bussruter som går fra Trondheim. Fannrem, Stjørdal, Støren, Røros og Oppdal er eksempler på steder som det går buss til fra Trondheim.

Rutetabeller Vy express

Vy Express kjører flere strekninger, for eksempel mellom Notodden og Oslo, mellom Hvaler og Oslo og mellom Ålesund og Bergen. Du finner ikke rutetabeller, men må bruke reiseplanleggeren for å se når bussen går.

Rørosekspressen

Rørosekspressen kjørter strekningen Trondheim - Støren - Røros av NOR-WAY Bussekspress. Pr. april 2014 ser det ut for at selskapet ikke lenger betjener strekningen, men du kan fortsatt ta buss mellom Trondheim og Røros.

Sandmoen - Pirbadet

Bussrute for strekningen Sandmoen - Hallset med St. Olavs hospital > Pirbadet i parantes, så en del avganger går til Pirbadet. Dette er AtB sin linje nummer 23.

Stjørdal - Trondheim

Buss som kjører mellom Stjørdal og Trondheim har rute nr. 310. Du kan laste ned rutetider i pdf-format.

Værnes-ekspressen

vaernesekspressen.no reklamerer med følgende: Kjøp billett på nett, det lønner seg. Selv om Værnesekspressen er det raskeste alternativet til og fra Værnes, kan det oppstå trafikale hindringer i form av ulykker eller trafikktopper.
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023