Skal du reise med ferge?

Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.
busstid.no
Busstider for strekningen Oslo - Kristiansand. Busser fra forskjellige selskap kjører strekningen.
buss kristiansand oslo          busstider oslo          busstider bergen          drammen          fredrikstad                   busstider østfold          harstad                   busstider kristiansand          moss          stavanger          bussruter tromsø          busstider trondheim      norge forøvrig
.
Når det gjelder buss strekningen Oslo - Kristiansand anbefales webstedet eOslo.net. Her finner du lenker til busstider for Oslo - Kristiansand fra forskjellige busselskap som kjører mellom byene.

Lenger ned på siden finner du busstider for Sørlandet, og turistinfo for Sørlandet.o

Busstider for Sørlandet

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Sørlandet.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder for Sørlandet. Noen har du allerede sett lenger opp på siden, andre bussruter for Sørlandet finner du et par avsnitt lenger ned.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Sørlandet:

o

Turistinformasjon Sørlandet

Uansett hva målet med en reise til Sørlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle opplevelser du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Sørlandet nå og hvordan er været i Sørlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du er turist i Sørlandet:

- Opplevelser på Sørlandet
Agder byr på mange opplevelser. Dessverre er det foreløpig ikke så mange opplevelser nevnt på dette webstedet, men det kommer.

- Overnatting på Sørlandet
Campingplasser og hotell er naturlige steder å overnatte. I tillegg finns det andre muligheter og steder å overnatte på Sørlandet.

- Reise Kristiansand
Lenker til ting som kan være greit å ha et forhold til som turist i Kristiansand; opplevelser, severdigheter, overnattingssteder, kart og rutetider.

- Rutetider Sørlandet
Her finner du bussruter, fergeruter og andre båtruter samt togruter for Sørlandet. Sørlandet består av fylkene Aust- og Vest-Agder (er kanskje er de slått sammen til Agder).

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2021